Zaujímavé realizácie konštrukcií LC 2022

21. April 2022

Vážení zákazníci,,

radi by sme Vám predstavili niekoľko nových dokončených realizácií výťahov dodaných vo vyhotovení kompatibilnom s konštrukciou LC. Všetky informácie o nami dodaných konštrukciách nájdete tu.

Nami dodávané konštrukcie sa vyznačujú jednoduchou a rýchlou inštaláciou bez brúsenia a hluku na mieste. Tieto výhody dopĺňa nadčasový dizajn a presnosť dodávaných dielov. To sú dôvody rastúcej popularity medzi našimi partnermi. V súčasnosti sa už uskutočnilo alebo prebieha viac ako 30 realizácií. Pozrite sa na najzaujímavejšie z nich:

 

1. Výťah LC maxi 650 55 vo vyhotovení LC Classic na Základnej škole v Petrově realizovaný našim partnerom VÝTAHY Tempír s.r.o. Výťah bol dodaný spoločne s konštrukciou LC Alfa s presklením.

    

   

 

2. Výťah LC maxi 650 33 vo vyhotovení LC Exclusive nerez na SBDO v Pezinku na Slovensku realizovaný našim partnerom Servis elektro - zdvíhacie zariadenia s.r.o. Výťah bol dodaný spoločně s konštrukciou LC Alfa s presklením.

    

 

   

 

3. Výťah LC maxi 650 33 vo vyhotoveniu LC Exclusive nerez na Základnej škole v Chebu realizovaný našim partnerom Výtahy Line s.r.o. Výťah bol dodaný spoločně s konštrukciou LC Alfa s presklením.

   

 

 

Neváhajte nás kontaktovať so svojím dopytom, získate tak viac informácií o možnosti dodania výťahu vrátane oceľovej konštrukcie. Spoločne nájdeme optimálne technické riešenie, predstavíme vám možnosti technického riešenia a poradíme s realizáciou.

 

Opýtajte sa nás vyplnením tohto dopytového formulára.