Výťahy poháňané slnkom.

15. November 2023

 

Vážení zákazníci,

predstavte si výťah, ktorý nie je len inovatívnym spôsobom pohybu, ale aj revolúciou vo využívaní obnoviteľných zdrojov energie.

Naša spoločnosť sa zaviazala nielen k výrobe výťahov najvyššej kvality, ale aj k ochrane životného prostredia.

Dovoľte nám predstaviť našu fotovoltaickú elektráreň s akumuláciou, ktorá dodáva 100% energie nielen na výrobu našich výťahov a fungovanie spoločnosti, ale aj dobíja vaše aj naše elektromobily.

V súčasnosti sa na našich strechách nachádzajú fotovoltaické panely o veľkosti 240 kW a k nim patria aj batériové úložisko o veľkosti 180 kW.

 

Celú energiu potrebnú na výrobu našich výťahov LC nám dáva slnko.

 

 

História fotovoltaiky na LC

 

V roku 2018 sme uviedli do prevádzky 60 kW solárnu elektráreň, ktorú sme v rámci dostavby firmy postavili na streche novej expedície haly. Vtedy bola elektráreň schopná vyrábať až 40 % všetkej energie potrebnej na prevádzku našej firmy.

V roku 2023 sa naša elektráreň rozrástla na strechy ďalších hál a teraz disponuje celkovými 240 kW a zahŕňa aj batériové úložisko.

Vďaka tomuto riešeniu nám slnko poskytuje všetku energiu potrebnú na fungovanie firmy.

 

  

Pohľad na prvú inštaláciu fotovoltaických panelov v roku 2018 a súčasný pohľad v roku 2023 v LC

 

Výhody pre našich zákazníkov

 

Chceme, aby naši zákazníci mali prospech zo zelenej energie, a preto sme vybavili naše areály tromi (zatiaľ) nabíjacími stanicami pre elektromobily. Elektromobilita je budúcnosť dopravy a my tejto voľbe ideme v ústrety. Naši zákazníci tak majú možnosť si počas návštevy u nás dobíjať svoj elektromobil.

 

Nabíjacia stanica je k dispozícii našim zákazníkom aj zamestnancom

 

 

„Zelená energia, udržateľnosť a ochrana životného prostredia – to je naša vízia v Lift Components. Pripojte sa k nám!“