Výťah LC maxi 650 v pražskom hoteli Golden City - garni

7. September 2020

 Vážení zákazníci,

 

dovoľujeme si Vám predstaviť výťah LC Maxi 650 66N, ktorý bol zhotovený v spolupráci s naším obchodným partnerom, firmou Výtahy Příbram s.r.o., v hoteli Golden city – garni v Prahe na ulici Táboritská.

   

 

Výťah vo vyhotovení  LC Exclusive s nosnosťou 650 kg pre 8 osôb, je nainštalovaný v presklenej vonkajšej  šachte, vyrobenej zo zatemňovacieho skla, ktoré eliminuje slnečné lúče a teplo nakumulované medzi domami, hlavne v najteplejších letných mesiacoch.

Nový výťah poskytne komfort nie len ubytovaným hosťom, ale aj personálu hotelu.

S ohľadom na historickú budovu hotelu sa opätovne osvedčilo umiestenie technológie do vonkajších  priestorov. Ako najoptimálnejšie riešenie sa ukázalo umiestniť výťah do vnútorného dvora hotela v blízkosti vonkajšieho reštauračného posedenia.

LC maxi je lanový výťah bez strojovni, ktorého kabína je zavesená na lanách a cez trakčnú kladku je  poháňaná strojom. Vďaka vysoko účinným bez prevodovým strojom sa vyznačuje nižšou spotrebou elektrickej energie. Koncoví užívatelia ocenia tichý chod výťahu a komfortné prostredie kabíny.

Realizovaný výťah je v následujúcím vyhotovení:

  • Zadná stena kabíny LC Exclusive je presklená, bočné steny sú v nerezovom vyhotovení. Kabína je doplnená prednými vstupnými portálmi a zadnými rohovými dielmi v nerez lesku.

  • Dlážku tvorí prírodná dlážková krytina ALTRO

  • Madlo v lesklom nerezovom vyhotovení skvelo doplňuje celkový vzhľad kabíny

  • Zrkadlo, na bočnej stene kabíny, je v štandardnom rozmere 600 x 900mm

  • Oproti zrkadla je sklopná sedačka s nerezovou konštrukciou a s dreveným sedadlom v prírodnom dekóre

  • Dvere kabínové aj šachtové sú automatické, 2 panelové, tiež v nerezovom vyhotovení

  • Samozrejmosťou sú 100 mm vysoké zákopové lišty z nerezovej oceli vo vyhotovení K400, ktoré sú perforované a zabezpečujú vetranie kabíny

  • Súčasťou kabíny je podhľadové osvetlenie Nebbia z materiálu nerez s LED osvetlením a ovládačový výklopný panel z leštenej nerezové oceli s čiernym tvrdeným polykarbonátovym sklom pre displej.

 

   

Inštalovaný výťah splnil stále sa zvyšujúce nároky ubytovaných hostí. Umiestnením vo vonkajšej presklenej šachte, nedošlo k narušeniu kúzla historickej budovy, ktorá je od začiatku 20. storočia v zozname významných architektonických objektov.

 

   

LC maxi dodávame do nosnosti 1050kg s maximálnym počtom staníc 16 a s možnosťou prepravy 4 až 14 osôb.
Tento výťah odporúčame do firemních siedel, památkových objektov, bytových domov, nemocníc.


Neváhajte sa na nás obrátiť s dopytom. Spoločně nájdeme optimálne technické riešenie, zoznámime Vás s možnosťami prevedenia a poradíme s designom interiéra.