Sklenený výťah LC Maxi 1050 v nemocnici v Kolíne

5. February 2020

Vážení zákazníci,


dovoľujeme si vám predstaviť výťah LC Maxi 1050 66N, ktorý bol vyhotovený v spolupráci s našim obchodným partnerom firmou Výtahy Podlesný s.r.o., na oddelení pre deti  v nemocnici v Kolíne, a bol spustený do prevádzky dňa 20. januára 2020.

Výťah je vo vyhotovení LC Exclusive s nosnosťou 750 kg pre 10 osôb. Inštalovaný je do sklenenej vonkovej šachty a poskytuje výhľad z výšky.

Nový výťah poskytne komfort nielen pacientom a nemocničnému personálu, ale aj všetkým návštevníkom a rodinným príslušníkom.

Umiestnenie technológie vo vonkajších priestoroch bolo spojené s náročnými stavbárskymi prácami, avšak konečné vyhotovenie naznačuje že sklenená šachta s nerezovými prvkami dokonale dopĺňa celkový moderný vzhľad budovy.

 

LC Maxi je lanový Výťah bez strojovne, ktorého kabína je zavesená na lanách a je poháňaný trakčnou kladkou prostredníctvom stroja. Vyznačuje sa nižšou spotrebou elektrickej energie, vďaka vysoko účinným strojom bez prevodovky. Koncoví užívatelia ocenia tichú prevádzku výťahu a komfortné prostredie kabíny. 

 

     

Dlážka je pokrytá prírodnou krytinou MARMOLEUM vo farbe Henna. 

 

Madlo je z lesklého nerezového materiálu a skvelo dopĺňa celkový vzhľad kabíny. 


Zrkadlo umiestnené na bočnej stene kabíny, je v štandardných rozmeroch 600 x 900mm.


Oproti zrkadla je sklopná sedačka v nerezovej konštrukcii s dreveným sedákom v prírodnom dekóre. 


Dvere kabinové aj šachtové sú automatické, 2 panelové v nerezovom vyhotovení. 


Samozrejmosťou sú okopové lišty z nerezovej oceli v  K400, ktoré sú perforované, a tým zaisťujú vetranie kabíny.


Súčásťou kabíny je podhľadové osvetlenie Nebia z materiálu nerez s LED osvetlením a ovladačový výklopný panel z leštenej nerezovej oceli
s čiernym tvrdeným polykarbonátovým sklom pre displej.

 

 

Tento Výťah je nielen nevyhnutnou súčasťou nemocničného zariadenia, ale jeho celoskleneným vyhotovením v kombinácii s nerezovými prvkami dopĺňa moderný vzhľad budovy a ponúka užívateľom jedinečný výhľad do okolia.


Přečítajte si článok o výťahu v Kolínskom denníku

 


LC Maxi sa dodáva do nosnej kapacity 1050kg s maximálnym počtom staníc 16 a s možnosťou prepravy 4 až 14 osôb.

Odporúčame tento Výťah na firemné osady, pamiatky, bytové budovy, nemocnice.

       


Neváhajte nás kontaktovať s dopytom, spoločne nájdeme optimálne technické riešenie, predstavíme vám možnosti dizajnu a my vám poradíme pri navrhovaní interiéru.