Sklenený design kabín - novinky pre rok 2021

1. December 2021

 

    

Nejnovější vizualizace z projekčního oddělení:


  • S výťahmi LC Individuál Vás dokážeme skutočne prekvapiť. Zásady pre výber materiálov je : Kreativita v designe, vysoká kvalita, prírodné materiály

  • Reagujeme na najnovšie  trendy svetového designu a predstavujeme Vám unikátnu novinku - sklenenú kabínu LC Exclusive ColorGlass, ktorá svojou noblesou a eleganciou splní vaše najodvážnejšie predstavy.

  • LC ColorGlass je unikátny systém celosklenených panelov so zalaminovaným digitálnym tiskom, ktorý dokáže dokonale zladiť celý interiér kabíny do jedného celku.

  • LC ColorGlass majú nenáročnú údržbu, dokonalý design a ponúkajú širokú možnosť vo výbere farebných odtieňov.

   

 

 

LC ColorGlass ponúkame ve 3 variantach:

1. Farebné sklo v farbách RAL

Sklenené obklady môžete vyberať z obrovského množstva variant, v rôznych farebných kombináciách od jednofarebných až po viacfarebné motívy. Základom je vzorkovník farieb RAL. Farby sú vytlačené na zadnú stranu skla.

 

2. Fotosklo

Široký výber motívov pre fototlač nájdete na stránkach www.shutterstock.com.  Fotografia je opäť vytlačená  na zadnej strane skla, čo výrazne predlžuje jej životnosť. Pod sklo si môžete umiestniť aj svoju vlastnú fotografiu.

 

3. Organic Glass

Za sklo je možné vložiť aj akýkoľvek organický materiál, napríklad klasy obilia.

 

 

 

LC ColorGlass ponúka niečo naviac, čo si pri výbere obyčajných obkladov kabíny nemôžete dovoliť. Pod sklo môžete umiestniť grafické prvky či fotografie, ktoré budú ladiť s interiérom Vášho domu.


  

  

 

Výťah na úrade v Českom Krumlove so skleneným designom (medzi sklami je fotografia mesta Český Krumlov).

  

 

 


Neváhajte sa na nás obrátiť s dopytom a získajte tak viacej informácií o možnosti dodávky sklenených kabín. Spoločne nájdeme optimálne technické riešenie, zoznámime Vás s možnosťami vyhotovenia a poradíme s realizáciou.

Popýtajte nás vyplnením dopytového formulára.