Nový pre-sklenený výťah LC Exclusive nerez v bytovom dome v Prahe

3. April 2023

 

Vážení zákazníci,

 

dovolujeme si predstaviť vám pre-sklenený výťah LC Maxi 650 88N, ktorý bol vyrobený vrátane ocele konštrukcie LC Alfa v spolupráci s naším obchodným partnerom Troják výtahy s.r.o., v bytovom dome Ambrožova v Prahe. Táto realizácia je príkladom celkovej dodávky výťahu spolu s konštrukciou LC Alfa.

 

 

    

 

Montovaná ocelová konštrukcia LC Alfa je vhodná pre výťahy s nosnosťou 650 kg. Jedná sa o pre-sklenenú konštrukciu, ktorá sa vyznačuje jednoduchou a rýchlou montážou bez zvárania na mieste realizácie.

 

Výťah LC maxi je v provedení LC Exclusive nerez s nosnosťou 650 kg pre max. 8 osôb a splňuje technické požiadavky na používanie osobami s obmedzenou schopnosťou pohybu a uľahčí pohyb aj zdravotne postihnutým obyvateľom domu.

LC maxi je lanový výťah bez strojovne, jeho kabína je zavesená na lanách a poháňaná pomocou stroja cez trakčnú kladku. Vyznačuje sa nižšou spotrebou elektrickej energie vďaka vysokej účinnosti bezprevodových strojov. Koncoví používatelia ocenia tichý chod výťahu a komfortné prostredie kabíny.

     

Celková dodávka výťahu aj s konštrukciou od jedného výrobcu zabezpečuje 100% vzájomnú kompatibilitu oboch prvkov.


Provedení výtahu:
  • Kabína je v provedení LC Exclusive nerez s pre-sklenenými stenami.
  • Podlahu tvorí prírodná podlahová krytina MARMOLEUM v odtieni Eiger.
  • Madlo v matnom nerezovom provedení skvele doplňuje celkový vzhľad kabíny.
  • Zapustená sedačka je z prírodného svetlého dreva v nerezovom ráme.
  • Dvere kabínové aj šachtové sú automatické, 2-panelové, v nerezovom provedení s centrálnym otváraním.
  • Samozrejmosťou sú 100 mm vysoké okopové lišty z nerezovej ocele v provedení K400, ktoré sú perforované a zabezpečujú vetranie kabíny.
  • Súčasťou kabíny je tiež podhľadové osvetlenie z pieskovaného skla s LED osvetlením.
  • Ovládací panel je po bokoch podsvietený farbami:

        červená - výťah ide dolu

        zelená - výťah ide hore

        biela - výťah je v stanici

 

Ako prebiehala výmena výťahu:

Vo fotogalérii môžete sami posúdiť rozdiel porovnaním fotiek pred realizáciou, počas realizácie a po realizácii. Celkové provedenie výťahovej kabíny s pre-sklenením poskytuje v súčasnej dobe obyvateľom domu nielen praktickú pomoc, ale aj príjemný pocit pri jazde. Nadčasový dizajn spočívajúci v spojení skla a nerezovej ocele dotvára celkový moderný dojem spoločných domových priestorov.


   

  

 

 

  

 

Fotogaléria po realizácii

 

  

  

  

  

Certifikované montované ocelové konštrukcie LC Alfa vyrábame od roku 2020, vhodné pre výťahy do nosnosti 650 kg so sklenenou výplní, dodávané spolu s výťahom.

 

Tento výťah je príkladom celkovej dodávky vrátane už zmienené ocele konštrukcie LC Alfa, ktorá sa vyznačuje jednoduchou a rýchlou montážou, bez zvárania na mieste realizácie.

Vo fotogalérii môžete sami posúdiť rozdiel porovnaním fotiek pred realizáciou a po realizácii. Nerezové provedenie výtahovej kabíny s pre-sklenením poskytuje v súčasnej dobe obyvateľom domu nielen praktickú pomoc, ale aj príjemný pocit pri jazde.

       
Viac informácií o ocelových konštrukciách LC nájdete TU.  

Neváhajte sa na nás obrátiť s poptávkou, získajte tak ďalšie informácie o možnosti dodávky výťahu vrátane ocele konštrukcie. Spoločne nájdeme optimálne technické riešenie, oboznámime vás s možnosťami provedení a poradíme s realizáciou.

Poptejte nás vyplnením tohto poptávkového formulára.