Inšpirujte sa výtahom na Obecnom úrade v Kozloviciach

25. March 2020

 Vážení zákazníci,

predstavujeme Vám výťah LC Maxi 650 22P, ktorý bol vyhotovený v spolupráci s naším obchodným partnerom, firmou Výtahy Silesia s.r.o.

Výťah je v kategórii LC Exclusive, nosnosť 650 kg, pre 8 osôb. Jeho umiestnenie je vo vonkajšej  šachte,  ktorá sa stala súčasťou budovy Obecného úradu v Kozloviciach.

LC maxi je lanový výťah bez strojovni. Kabína je zavesená na lanách a prostredníctvom trakčnej kladky je poháňaná strojom. Vďaka vysoko účinným bezprevodovým strojom dochádza k výrazne menšej spotrebe elektrickej energie. Koncoví užívatelia ocenia tichý chod výťahu a komfortné prostredie kabíny.

Steny kabíny LC Exclusive sú pokryté obkladom Polyrey v odtieni  S 069 Serpentin Blanc.

Dlážka je krytá prírodnou dlážkovou krytinou MARMOLEUM vo farebnom vyhotovení Black.

Lesklé nehrdzavejúce madlo je skvelým doplnkom kabíny.

Zrkadlo, umiestnené na bočnej stene kabíny, má štandardné rozmery  600 x 900mm.

 

Na protiľahlej stene, oproti zrkadla, je umiestnená sklopná sedačka v nerezovej konštrukcii, s dreveným sedadlom v čiernom dekóre.


Kabínové a šachtové dvere sú automatické, 2 panelové.

Štandardne je kabína okolo dlážky vybavená ochrannými lištami z nerezovej oceli vo vyhotovení K400, ktoré sú perforované a tým zaisťujú vetranie kabíny.

 

Súčasťou kabíny je podhľadové osvetlenie typu Nebia z materiálu nerez s LED osvetlením a ovladačový výklopný panel z lesklej nerezové oceli s čiernym tvrdeným polykarbonátovým sklom pre displej.


 

    

 

Inštalovaním výťahu je umožnený bezbariérový prístup do všetkých vstupných priestorov Obecného úradu osobám so zníženou schopnosťou pohybu a starším občanom.

 


LC maxi dodávame do nosnosti 1050kg s maximálnym počtom 16 staníc  a s možnosťou prepravy 4 až 14 osôb.

 

Tento výťah odporúčame do firemných sídiel, pamiatkových objektov, bytových domov a nemocníc.

 

Fotogaléria

 

     


    


    



  

     

 

     

 

    


Prezentačné video 

 

 

Neváhajte sa na nás obrátiť s dopytom, spoločne nájdeme optimálne technické riešenie, zoznámime vás s možnosťami vyhotovenia a poradíme s designom interiéru.