Farby pre kábiny Elegant a Exclusive

5. February 2024

 

Aktualizácia ponuky obkladov POLYREY

Vážení zákazníci,
 
radi by sme vám oznámili aktualizáciu našej ponuky obkladov pre kabíny LC Elegant a Exclusive. V tomto roku dochádza k zmenám v sortimente laminátového obloženia POLYREY. Aktuálny vzorník nájdete nižšie.
 
Čierno-biely dizajn kabín - nové vzory
 
Ak ste, rovnako ako my, v posledných rokoch obľúbili čierno-biely dizajn kabín, určite oceníte, že do našej základnej ponuky vzorov pribudla elegantná farebná kombinácia S033 Strass Noir (čierna) + S030 Strass Blanc (biela).
 
 
 
Kabíny LC Elegant a Exclusive sú navyše vybavené aj novým kabinovým prízvukom DOTS s moderným bielo-čiernym sklom (biele bodky na čiernom pozadí).
 
 
 
Tu je aktuálna ponuka obkladov POLYREY pre kabíny LC Elegant, LC Elegant Black a LC Exclusive.
 
 
 

Zmena od roku 2024

Niekedy sa stáva, že sa musíme vyrovnať so zmenami v našej ponuke. Bohužiaľ, niektoré z dizajnov, ktoré sme doteraz mali v ponuke, už nie sú k dispozícii, pretože náš dodávateľ nečakane zrušil ich výrobu. Tieto dizajny POLYREY už nie sú dostupné: S069 (Serpentine Blanc), S070 (Serpentine Noir), P122 – Platine.

LC Elegant Black Stojí za zmienku aj nadčasový Black dizajn, ktorý môžete pridať do štandardnej rady kábín Elegant. Oproti štandardu sa tento inovovaný dizajn líši hlavne čiernymi detailmi.

Čierne detaily v Plalamu N3PP dodajú kábine elegantný vzhľad. Ide o tieto detaily:

  • Predné portály a zadné rohové časti
  • Ovládací výklopný panel
  • Osvetlenie s čiernym lemom
  • Terčíky zrkadla

 

Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli vybrat ten nejlepší design, který splní vaše individuální požadavky.