Najzaujímavejšia kabína, akú sme kedy vyrobili

1. November 2017

Vážení zákazníci,

 

predstavujeme Vám jednu z nejzaujímavejších kabín, ktorú sme pre Vás kedy vyrobili:

1.  LC PhotoGlass

Jednu stenu tvorí LC PhotoGlass - sklenená kabína s reálnou fotografiou ženy na pláži. Jedná sa o úplne novú technológiu dekorácie vpravením fotografie medzi dva skla, čo výrazně predĺži jej životnosť.

Medzi skla jsme schopní vložiť ľubovoľnú fotografiu z ponúkanej fotobanky, prípadne aj z Vašej vlastnej. 

 

2. LC OrganicGlass

Druhú stenu tvorí LC OrganicGlass - sklenená kabína so skutočnými klasmi obilia. Klasy obilia sú zalisované medzi skla, čím sa stene predĺži jej životnosť.

Mezi skla sme schopní vložiť akýkoľvek organický materiál (klasy obilia, trávu, kvetiny, prosto čokoľvek čo Vás napadne.).

 

Typ výťahu

Lanový výťah bez strojovni LC Maxi 650 s dvomi poschodiami a rychlosťou 1,0 m/s. Jedná sa o výťah do obmedzených priestorov s hlavou od 2700mm a priehlbňou iba 500mm. 

Kde sa výťah nachádza

Výťah se nachádza v novom Lift salóne LC. Je umiestnený v presklenej oceľovej šachte a je tak z neho krásný výhľad po celom vestibule Lift salónu, kde sú  vystavené všetky typy kabín LC, dvere, vzorky, rámy a mnohé ďalšie exponáty.

Ďalšie vybavenie výťahu

Automatické dvere v spodnej stanici sú celoprosklené s rámon z nerezi. Dvere v hornej stanici sú z nerezi a nie sú presklené.

Dlážku tvorí krytina Marmoleum Black. Jedná sa o ekologickú krytinu vyrobenú z ľanového oleja, drevitej múčky, živice a juty (97% prírodných materiálov). Jednoducho sa čistí, je odolná voči poškrabaniu a v prípade poškodenia môže býť renovovaná. Odolnosť EN-ISO 26987 (chemická) a EN1399 (voči cigaretám). Protiskĺznosť R9.

Okopové plechy sú vyrobené z materiálu Nerez Brus.

Strop kabíny je sklenený s logom LC. Na sklo jsme schopní vypieskovať motív podľa Vášho želania.

 

Tento výťah se nachádza v novom Lift Salóne LC.  

Lift Salón budeme slávnostne otvárať začiatkom roku 2018. Na jeho slávnostné otvorenie budete samozrejme pozvaní v dostatočnom predstihu.

 

 

*Hlavné výhody LC PhotoGlass

·           Jednoduchá údržba a dokonalý design.

·           Niekoľko desiatok milionov vzorov s možnosťou vloženia fotografie, ktorá bude v súlade s interiérom Vášho domu

·           Vysoká tepelná odolnosť – špeciálne kalené sklo

·           Vysoká mechanická odolnosť – kalené sklo odolá väčším tlakom či úderu

·           Tvrdené sklo – sklo, ktoré si vždy udrží svoju konzistenciu